ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ / ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Μηχανή Ανελκυστήρα Παλαιού Τύπου

Μηχανή χρονολογίας 1951

GougousisLift Προσφορά

Ανελκυστήρας κατασκευής 1960

 

Η ασφάλεια η δική σας και των επισκεπτών σας είναι πρωτίστης σημασίας. Όμως, η τακτική περιοδική συντήρηση του ανελκυστήρα είναι και υποχρεωτική βάσει νομοθεσίας. Παράλληλα, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας και περιορίζει την ταλαιπωρία και την ανάγκη για έκτακτες και κοστοβόρες επισκευές!

Ανεξάρτητα από τον τύπο και την χρονολογία (π.χ. συντήρηση μηχανής ανελκυστήρα χρονολογίας 1951, όπως στην φωτογραφία) κατασκευής του ανελκυστήρα, η εταιρεία μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να τον υποστηρίξει.

Η Gougousis Lift, έχοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, καλύπτει τον πλήρη έλεγχο του ανελκυστήρα και τον έλεγχο του για τυχόν βλάβη τόσο στα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη όσο και στις διατάξεις ασφαλείας.

Επιπλέον γίνεται εξακρίβωση για την αντικατάσταση εξαρτημάτων λόγω φυσιολογικής φθοράς προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν βλάβη στον ανελκυστήρα ή ακινητοποίηση του.

Επίσης, παρέχεται δωρεάν ασφάλιση γενικής αστικής ευθύνης έναντι τρίτων σε περίπτωση ατυχήματος από τη λειτουργία του ανελκυστήρα σε αναγνωρισμένη από το κράτος ασφαλιστική εταιρεία.

 

Ο ανελκυστήρας που είναι ασυντήρητος δεν είναι ασφαλής!

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά συντήρησης στο τηλ. 210 9959310 – 6942 651000

Καθημερινές 08:00-20:00 και Σάββατο 08:00-13:00

[contact-form-7 id="10" title="Φόρμα επικοινωνίας 1"]