Ποιοι Ειμαστε

Η εταιρεία Gougousis Lift με ιδρυτή τον Γκουγκούση Γεώργιο, Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο, δραστηριοποιείται στον χώρο των ανελκυστήρων και με την εμπειρία των 45 χρόνων προσφέρει μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση παντός τύπου ανελκυστήρων (ατόμων, φορτίων και ΑΜΕΑ), καθώς και την αναβάθμιση παλαιών ανελκυστήρων.

Μέχρι σήμερα η Gougousis Lift παρακολουθώντας τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας και έχοντας εγκαταστήσει πληθώρα ολοκληρωμένων συστημάτων ανέλκυσης, έχει καταφέρει να προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε υδραυλικούς και ηλεκτροκίνητους ανελκυστήρες, καθώς και σε ειδικές κατασκευές ανέλκυσης που απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις .

Το «όραμα» της εταιρείας μας είναι να προσφέρει λύσεις ανέλκυσης και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, πάντα έχοντας ως βασικό γνώμονα τόσο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πελάτη όσο και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για μια ευχάριστη συνεργασία με την εταιρία μας.

Η προμήθεια των υλικών γίνεται από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής εξαρτημάτων ανελκυστήρα τα οποία εφαρμόζουν Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001 και φέρουν σήμανση Πιστοποίησης CE, διασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες μας αξιοπιστία, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα στα προϊόντα που επιλέγουν.

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί τα Νότια Προάστια καθώς και όλες τις περιοχές εντός Αττικής. Έχοντας ως κριτήριο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, ερχόμαστε σε άμεση επαφή με τον πελάτη για οποιαδήποτε υπηρεσία μας χρειαστεί.

Υδραυλικός ανελκυστήρας με χεροποίητο θάλαμο Γαλλικού τύπου.


[contact-form-7 id="10" title="Φόρμα επικοινωνίας 1"]